SERVICII SALON DIKOS

În afară de extensii păr te așteptăm și cu alte servicii de înfrumusețare

vopsire păr

Suntem împreună de peste 15 ani și formăm o echipă profesională.

Specialitatea salonului sunt nuanțele de blond și rosu. Lucrăm cu produse profesionale (Wella professional brands) care ne ajută să obținem nuanțe deosebite.

Întotdeauna când vopsim, clientele sunt consiliate și alegem varianta cea mai bună, pentru ca părul să rămână sănătos și clienta să obțină culoarea dorită.

Secretul succesului nostru constă în foarte mulți ani de practică și produse de calitate.

coafuri speciale

Sunt coafuri inedite, speciale, pentru evenimentele importante din viața oricărei femei.

Acestea constau în cocuri, împletituri diverse și te fac să ai un aspect fabulous.

În funcție de lungimea și desimea părului, echipa noastră găsește cea mai bună variantă pentru ca look-ul să fie unul deosebit, iar clienta să fie încântată de rezultat.

Putem reproduce modele pe care le-ați remarcat anterior sau putem dezvolta modele personalizate care să vă avantajeze pe dumneavostră.

extensii de gene

Extensiile de gene sunt un nou trend în zilele noastre, de aceea sunt foarte cerute de către doamne și domnisoare de toate vârstele.

Extensiile de gene ajută la scoaterea în evidență a ochilor și pot fi puse doar pentru un eveniment sau purtate în jur de 3 săptămâni, acestea având o foarte bună rezistență.

Pe langă scoaterea în evidență a ochilor, acestea micșorează din timpul petrecut în fața oglinzii deoarece nu mai este nevoie de make-up.

make up

Fiecare femeie își dorește să fie frumoasă, iar cu ajutorul machiajului, trăsăturile sale sunt mai bine puse în valoare.

Machiajul completează foarte bine ținuta și coafura, bineînțeles ținându-se cont de evenimentul și ora la care are loc acesta. Se poate opta pentru un machiaj de zi, de seară sau de mireasă.

Pentru alegerea machiajului se ține cont de trăsăturile, cerintele și ținuta clientei, pentru ca rezultatul să fie cel dorit.

tratamente faciale

Tratamentele faciale sunt foarte importante în toată perioada anului, dar în special în perioada de vară când tenul este mai expus la soare deoarece pielea are nevoie de hidratare.

Sunt recomandate atât pentru persoane în vârstă cât și pentru cele tinere. Scopul tratamentului cosmetic este curățarea tenului în profunzime, îndepărtând celulele moarte (peeling, gomaj) și îmbunătățeste circulația sangvină prin masajul facial.

Se folosesc produse speciale, profesionale , adaptate fiecărui tip de ten.