Extensii par Tatuaje sprancene Galerie foto Sfaturi utile Despre noi Contact

Extensii de par

Programari si detalii la:
021.423.23.67 / 0722.549.344
Extensii de par

Despre extensii de par

Lungimea si volumul parului pot fi ajustate acum printr-o metoda moderna: extensiile de par.


Procesul de extensii de par a provocat o revolutie completa in domeniul coafurilor profesionale. Acest sistem simplu de a adauga sau de a da volum parului s-a raspandit in intreaga lume.

Ti-ai fi imaginat vreodata sa poti avea un par lung minunat in mai putin de 2 ore?


Si asta nu este tot!

Extensiile de par inseamna mai mult: moda se schimba in fiecare an dar nu si necesitatea de a avea un par superb.


Extensii de par

Stil

Stilul parului tau inseamna totul: reprezinta imaginea ta. Ori de cate ori vrei sa iti schimbi si sa iti imbunatatesti stilul trebuie sa te gandesti bine la asta.

Daca ai parul rar sau scurt nu exista altceva mai bun de facut decat sa apelezi la tehnica extensiilor de par si astfel vei rezolva aceasta problema rapid si eficient! Un par frumos contribuie la realizarea unui aspect frumos fetei tale.

Extensiile de par
reprezinta cea mai profesionista solutie pentru a avea un stil modern precum marile vedete internationale.Extensii de par

Culoare

Efectele de culori, stralucirile, doua tonalitati de culori sunt doar cateva din miile de combinatii pe care le poti crea prin intermediul unei game variate de extensii de par.

Sunt disponibile tonalitati de culori naturale, calde, clasice precum si tonalitati de culori reci, ciudate si nemaiintalnite.

Deschide-ti mintea! Personalizeaza-te cu una din cele mai sofisticate infatisari!

Toate acestea sunt posibile fara a distruge parul cu produse chimice agresive. Incearca acum fantezia extensiilor de par!


Extensii de par

Suvite

Tehnica extensiilor de par prin aplicarea suvitelor este populara de foarte mult timp. Reprezinta o banda simpla de suvite care se aplica pe cap cu ajutorul unui ac si a unui fir special. Aceasta este o tehnica semi-permanenta; este important ca parul sa nu se incurce si sa nu isi piarda culoarea.

Sunt utilizate masini speciale de cusut pentru a face ca suvitele sa isi pastreze durabilitatea dupa ce sunt aplicate prin cusut si sunt fixate strans cu un lipici special inofensiv. Fiecare banda de par cantareste 100 grame si are grosimea de aproximativ 1mm. Sunt disponibile doar in forme de par natural drept si cret, in mai multe culori si marimi.


Extensii de par

Usor de aplicat

Parul lung usor este cea mai buna modalitate de a avea in scurt timp o noua infatisare. A realiza o noua coafura si un efect de culori atragatoare este atat de "usor" chiar si pentru o singura zi.

Procesul consta in aplicarea unei benzi de suvite cu clame. In cateva minute rezultatul il constituie o extensie completa: se poate aplica si indeparta lasandu-ti libertatea de a decide in ultimul moment.

Pachetul pe care il ofera procesul de extensii de par ofera un produs gata de utilizat in marimi diferite si culori atat naturale, cat si din fibra de "kanekalon".


Copyright © 2008 - 2013 Salon Dikos - Toate drepturile rezervate